Ik hou van vele anderen die er zijn, soms heb ik moeite om me te concentreren op een boek. Vooral als het een langzame start is.

Ik heb onlangs gelezen “Het is niet hoe goed je bent, het is hoe goed je wilt zijn” – het is een van die grote zelfhulpboeken, en perfect voor degenen onder u die misschien worstelen professioneel.

Kijk voor meer informatie over dit boek bij Amazon.

Ik probeerde terug te komen in gisterochtend na een pauze en realiseerde me dat ik dezelfde pagina 3 keer had gelezen, en ik was nog steeds niet wijzer over wat de pagina te lezen.

Dus ik besloot om naar mijn Nespresso-apparaat te gaan en een aantal van mijn Nespresso-compatibele capsules te gebruiken om te zien of ze me een duwtje in de rug konden geven. De PodistaUK Supremo-koffiecapsules waren de perfecte manier om me op te pikken en precies wat ik nodig had om me weer in de swing van de dingen te krijgen.

Zoals we allemaal weten, kan koffie (dankzij cafe├»ne) een perfecte stimulans zijn – of het nu je ochtendkick is, je alerter maakt of je klaarmaakt voor de training.

Ik moet zeggen dat deze Intensity 10 pods mijn persoonlijke favoriet zijn uit dit koffieassortiment. Zoals vermeld op de mugpods hoofd site ” met een uiterst soepele druppel, perfect voor een ochtendroutine of een middag halen me op. Het is een sterke espresso met een aangenaam aroma en een goed uitgebalanceerd lichaam. Als je geniet van de fijnere dingen in het leven – Supremo is voor jou!” – en ik ben het er helemaal mee eens. Beter nog, ze zijn biologisch afbreekbaar.

Volledige openheid van zaken, ik heb wel een beetje een zoetekauw! Mijn ultieme favoriete smaakaanbeveling in het Podista assortiment is hun Nespresso-compatibele warme chocolademelk, niet ideaal als u echter een boek van 1000 pagina’s wilt lezen, maar perfect om na een lange drukke dag tot rust te komen.

Voor degenen onder u die ge├»nteresseerd zijn in het bezitten van uw eigen bedrijf op een dag, zijn hier enkele boeken die onze mede-oprichters u aanraden om te lezen (koffie in de hand natuurlijk) – The Four Hour Work Week van Tim Ferris en Shoe Dog A Memoir van de Schepper van Nike van Phil Knight.